Lunch

MENU LUNCHOWE NA CAŁY TYDZIEŃ

 

Poniedziałek
Zupa prowansalska z parmezanem
1. Rumsztyk wieprzowy z puree i sałatka z ogórka.
2. Risotto z warzywami i kozim serem.

Wtorek
Krem ze szczawiu z jajkiem
1. Schabowy z jajkiem sadzonym, frytkami i buraczkami.
2. Naleśniki ze szpinakiem w sosie serowym.

Środa
Kapuśniak z żeberkiem
1. Tagliatelle z kurczakiem, pieczarką, suszonym pomidorem, rukolą i parmezanem.
2. Tarta z łososiem i sosem cytrynowym.

Czwartek
Kalafiorowa
1. Pulpety drobiowe z kaszą i surówką z
marchewki.
2. Lasagne ze szpinakiem w sosie pomidorowym.

Piątek
Zupa rybna
1. Ryż z wieprzowiną na ostro.
2. Kotlet z cukinii z sałatką z ciecierzycy.

Zapraszamy!